Pasta rybna

  • wyświetlono: 217 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybka w przygotowaniu pasta rybna do pieczywa. Polecam.

  • 2 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

100 g pieczonej makreli ( bez ości i skóry)
1 serek śmietankowy meksykański ( 135 g )
1 łyżeczka suszonej cebuli
1 łyżeczka musztardy miodowej
1 łyżeczka pokrojonego szczypiorku
sól do smaku
pieprz do smaku

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta rybna

  • 1. Do miski wkładamy rybę i serek, musztardę i suszoną cebulę, miksujemy.
    Dodajemy szczypiorek i doprawiamy do smaku i mieszamy.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

śniadaniekolacjaserektania kuchniaszkoła babciprzyprawypieczona rybamakrelapasta rybnapasta do chlebapasta do pieczywadla zdrowia i urodykuchnia na zimęgotuję z fantazją

Komentarze

Podobne przepisy

Najprostsza pasta rybna

Dodane przez: rena123

Najprostsza pasta rybna

Pasta ze śledzi w oleju z puszki...

image-1ug8l5e

Dodane przez: gosia56

Domowa pasta rybna

Bardzo pyszna bo domowa pasta...

pasta rybna

Dodane przez: AnnaKoziel

Pasta rybna z fetą

Lubicie pasty rybne? Oto pasta...

pasta

Dodane przez: paolineczka

Pasta rybna do kanapek

Szybka i łatwa w przyrządzeniu...

pasta rybna z musztardą

Dodane przez: Beata12

pasta rybna z musztardą

doskonała pasta do kanapek

image-0mk2quv

Dodane przez: wiesiołek

Pasta rybna z jabłkiem

Podsłuchałam ten przepis przez...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE