1.Białka ubić na sztywno z cukrem, dodać mąkę ziemniaczaną, ocet i proszek do pieczenia. Na dużą blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, wykładamy nierówno naszą masę białkową, posypujemy ją kawą.
2.Robimy biszkopt z 4 jajek. Ubijamy białka na sztywno z cukrem dodajemy żółtka, mąkę i proszek do pieczenia. Wylewamy delikatnie na nasze białka z kawą. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy około 40 minut.
3.Zabieramy się za masę. Żółtka mieszamy z cukrami i mąką. Gotujemy szklankę mleka i wlewamy naszą masę żółtkową. Gotujemy budyń dobrze mieszając by nam się nie przypalił.
Jak już mamy wystudzone ciasto kroimy je na pół, do zimnego budyniu dodajemy margarynę i ucieramy gładką masę.Smarujemy ciasto kremem, możemy zostawić odrobinę masy na wierzch. Polewamy polewą czekoladową.
Komentarze