RYŻ Z TUŃCZYKIEM W POMIDORACH NA CIEPŁO

4.47 (201 ocen)

  • 25 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Szybkie, zdrowe praktycznie nie wymagające umiejętności gotowania.

  • 25 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 puszki tuńczyka
    ryż 200 g
    puszka pomidorów
    puszka kukurydzy
    tymianek, słodka papryka
Wystaw ocenę:

4.47 (201 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Ryż z tuńczykiem w pomidorach na ciepło - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Ugotuj dwa woreczki ryżu, jak wolisz bez to odmierz 200 g.
    2. Na osobnej patelni podsmaż tuńczyk, pomidory, kukurydzę - starczy kilka minut.
    3. Gdy ryż się ugotuje wymieszaj wszystko i dopraw papryką oraz tymiankiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pomidor Ryż Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować