RYBY POD PIERZYNKĄ

0 (0 ocen)

  • 2 godz.

JEST WYJĄTKOWA W SMAKU I WSZYSTKIM BARDZO SMAKUJE.WYGLĄD TEZ BARDZO CIEKAWY.

  • 2 godz.

Składniki:

  • 10 SOLONYCH PŁATÓW ŚLEDZIOWYCH
    2 SOCZYSTE JABŁKA
    2 MARCHEWKI
    3ŁYŻKI MAJONEZU KIELECKIEGO
    3 ŁYŻKI JOGURTU NATURALNEGO
    SÓL,PIEPRZ DO SMAKU
    KILKA ZIAREN ZIELA ANGIELSKIEGO I LISTKÓW LAUROWYCH

Ryby pod pierzynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. PŁATY WYMOCZYĆ W WODZIE Z ZIELEM ANGIELSKIM I LIŚCIEM LAUROWYM ,ODCISNĄĆ.POKROIĆ NA 4 CM KAWAŁKI I UŁOŻYĆ NA PATERZE.MARCHEW I JABŁKO ZETRZEĆ NA TARCE O CIENKICH OCZKACH,DODAĆ,PRZYPRAWY I WYMIESZAĆ.NAŁOŻYĆ NA POKROJONE PLATY,UDEKOROWAĆ.

Porady

PŁATY WYMOCZYĆ DZIEŃ WCZEŚNIEJ,PÓŹNIEJ SZYBKO MOŻNA ZROBIĆ PRZYSTAWKĘ.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy