Rybka z warzywami

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Lekko,szybko i przyjemnie

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - filety ryby: 2 sztuki
    - Brokuł Kalafior Marchewka: 2 sztuki
    - pęczek natki pietruszki,limonka: 1 sztuka

Rybka z warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę natrzeć przyprawą do ryb KNORR,skropić sokiem z połowy limonki,obłożyć kilkoma listkami natki pietruszki i plastrami limonki
    Warzywa umyć i podzielić na różyczki,marchewkę pokroić w paseczki

    Warzywa ułożyć na pierwszym poziomie pojemnika parowaru,rybę na 2 poziomie.
    Parować ok 25-30 min.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy