Ryba w kefirze

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo prosty i przepyszny sposób na podanie ryby, ryba w kefirze wyszła soczysta pachnąca i mięciutka, serdecznie polecam.

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 filety z pangi
    szklanka kefiru
    1/2 łyżeczki vegety
    bułka tarta
    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Ryba w kefirze - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ryba 1. Ryby rozmrozić i zalać kefirem przyprawić vegetą, odstawić na ok 3 godziny do lodówki.
  • 2. Następnie wyciągnąć ryby i panierować w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kefir Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować