RYBA W ANANASIE

  • wyświetlono: 6308 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Rybka w tej odsłonie jest wyśmienita

Składniki

1 kg ryby
2 jaja
sól i pieprz biały
bułka tarta do panierowania
3 cebule
puszka ananasa
1 keczup ostry
olej do smażenia

Sposób przygotowania przepisu:

RYBA W ANANASIE

  • 1. Rybę przyprawić solą i pieprzem białym, odstawić na pół godziny. Panierować w jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju, przełożyć do garnka, dodać ananas pokrojony w kostkę, keczup i sok z ananasa. Chwilkę poddusić. Przekładać rybę warstwami.

Porady

Doskonale smakuje podawana na ciepło jak i na zimno

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

rybaananasboże narodzenie

Komentarze

Podobne przepisy

Ryba w cieście

Dodane przez: ewuska2016

Ryba w cieście

Prosty sposób na rybę

image-00mcday

Dodane przez: JulkaTomeczek

Ryba w serowej panierce

Ryba w tej panierce smakuje wyśmienicie

Ryba zapiekana w śmietanie

Dodane przez: AnetaJ

Ryba zapiekana w śmietanie

Szybko, prosto i smacznie. Ryba...

Dodane przez: MonikaW

Ryba w cieście

Ryba w cieście jest fajną alternatywą...

Ryba w sosie pietruszkowym

Dodane przez: AnetaJ

Ryba w sosie pietruszkowym

Pyszna, prosta ryba. Pracy przy...

Ryba w occie

Dodane przez: Gosia123

Ryba w occie

Pyszna rybka w occie według przepisu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE