Ryba pieczona z koperkiem

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Ryba pieczona z koperkiem

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Ryba (u mnie sola)
    koperek świeży albo mrożony około pół łyżeczki na 1 kawałek
    masło
    sól
    pieprz
    folia aluminiowa
    sok z cytryny

Ryba pieczona z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Uciąć kawałki folii, na każdym ułożyć łyżkę masła, na maśle rybę. Rybę posypać odrobiną soli i pieprzu. Na końcu posypać ją koperkiem i skropić cytryną, zawinąć w sreberka. Piec w piecyku do miękkości w temp.180 stopni Celsjusza.

Komentarze

Podobne przepisy