ROLADKI Z INDYKA Z MASŁEM CZOSNKOWYM

0 (0 ocen)

  • 60 min

Bardzo łatwe i aromatyczne roladki .Polecam na każdą okazję

  • 60 min

Składniki:

  • Składniki:
    4 porcje fileta z indyka
    2 łyżki masła
    1 ząbek czosnku
    zioła prowansalskie
    sól
    pieprz
    przyprawa do indyka
    bułka tarta do panierowania
    2 jajka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Roladki z indyka z masłem czosnkowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fileta rozbić,z jednej strony oprószyć przyprawą do indyka i pieprzem.Masło wymieszać z rozgniecionym czosnkiem i ziołami,doprawić odrobiną soli.Gotowe masełko rozsmarować po nieprzyprawionej stronie każdego fileta.Zwinąć roladki.Panierować w jajku i bułce,smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony.Podawać z surówkami .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Drób

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować