Roladki nadziane fetą i czosnkiem niedźwiedzim

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Idealny pomysł na niedzielny obiad z piekarnika

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 4 filety z kurczaka,
    marynata staropolska,
    150 g sera feta,
    3 łyżki jogurtu naturalnego,
    2 łyżki czosnku niedźwiedziego

Roladki nadziane fetą i czosnkiem niedźwiedzim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filety cienko rozbijamy, z obu stron posypujemy marynatą. Jogurt rozrabiamy z fetą, mieszamy z czosnkiem. Nadzieniem smarujemy filety, zwijamy w roladki, spinamy wykałaczkami. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni ok. 25 minut.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Roladki drobiowe z czosnkiem niedźwiedzim

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Roladki drobiowe z czosnkiem niedźwiedzim

gośka252 Smaczne i pożywne roladki. 1 godz. 30 min