Roladki Admirałki

  • wyświetlono: 177 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Roladki Admirałki z aromatycznymi pieczarkami i cebulką.

Beata-O
  • 6 porcje
  • 30min
  • Łatwy

Składniki

• ½ kg schabu
• 20 dag pieczarek
• Cebula mała
• Marchew
• 2 jajka
• Bułka tarta do panierki
• Serek topiony
• Sól
• Pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Roladki Admirałki

  • farsz1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
    Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju
    Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
  • roladki2. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z grzybami. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony i mieszamy do chwili roztopienia
    Farszem smarujemy każdy kawałek mięsa.
  • roladki3. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju. Roladki Admirałki są gotowe. Smacznego!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pieczarkiroladkischab

Komentarze

Podobne przepisy

Wiosenne roladki

Dodane przez: Izabela27

Wiosenne roladki

Pyszne i kolorowe roladki.

Roladki wołowe

Dodane przez: evita0007

Roladki wołowe

Roladki wołowe normalnie gotuje...

roladki

Dodane przez: majka190382

Musztardowe roladki schabowe

Pyszne roladki schabowe z żółtym...

:))

Dodane przez: goshia

Roladki drobiowe

Ostatnio naszła mnie ochota na...

Roladki

Dodane przez: Szamerka

Roladki ustrzyckie

Pomysł na...smaczny obiad co dnia...

roladki

Dodane przez: Kulinarna Chwila

Roladki Hebrajki

Propozycja na świąteczny lub...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE