
Dodane przez: Jola1977-1977
Taką roladę zrobi nawet początkująca amatorka pichcenia w kuchni . Wykonanie jej nie zajmuje zbyt wiele czasu , a dostępne składniki to dodatkowy plus . Doskonale sprawdzi się jako wędlina do pieczywa bądź mięso do obiadu .
Rolada wieprzowa z wątróbką drobiową i pieczarkami
Porady
Jeśli roladę będziemy podawać na ciepło , po wyjęciu z piekarnika w folii pozostawmy ją na 15 minut , rozwińmy i pokrójmy w dość grube plastry .
Jeśli roladę będziemy podawać na zimno , to po wyjęciu z lodówki da się ją pokroić dość cienko .
Dodane przez: szpileczkiibabeczkiblog
Pieczeń wieprzowa z ryżem i mieszanką...
Dodane przez: BABECZKA 35
Nie od dziś wiadomo, że domowe...
Dodane przez: zzewa
Smaczna domowa wędlina dosłownie...
Komentarze