Rolada kokosowa-bez pieczenia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.-HERBATNIKI ZEMLEĆ
2.-POJEMNIK WSTAWIĆ DO KĄPIELI WODNEJ
-DODAĆ MASŁO,CUKIER PUDER,WODE,KAKAO
-PO ROZPUSZCZENIU MASŁA DODAĆ ZMIELONE HERBATNIKI -ALE ODSYPAĆTROCHĘ DO DEKORACJI
3.-WSZYSTKO RAZEM POŁĄCZYĆ
4.-ROZKŁADAMY PAPIER DO PIECZENIA I FORMUJEMY PROSTOKĄT
5.-ODSTAWIAMY DO WYSTUDZENIA
-PRZYGOTOWUJEMY MASĘ KOKOSOWĄ:
-MASŁO CIEPE NALEŻY ZMIKSOWAĆ,DODAJEMY CUKIER PUDER MIKSUJEMY,DODAJEMY KOKOS I ALKOCHOL
-WYKŁADAMY NA CIEMNĄ MASĘ
6.-ROLĄDĘ ZWIJAMY MOCNO DOCISKAJĄC GDYŻ LUBI SIĘ ŁAMAĆ
-PO WIERZCHU POSYPUJEMY ZMIELONYMI I ODŁOŻONYMI DO DEKORACJI HERBATNIKAMI
-WKŁADAMY DO LODÓWKI
Porady
-PRZED PODANIEM WYJĄĆ WCZEŚNIEJ Z LODÓWKI ABY ZMIĘKKŁO SMACZNEGO:))
Komentarze