Ravioli z pieczarkami

0 (0 ocen)

Czasami mamy brak czasu lub pomysłu na przygotowanie czegoś do jedzenia. Więc ja polecam to danie, nam bardzo smakowało i będzie powtórka.

Składniki:



  • 250 g ravioli z serem
    300 g pieczarek
    1 cebula
    2 łyżki oleju
    2-3 łyżki majonezu
    sól i pieprz do smaku

Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ravioli

Ravioli z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Pieczarki pokroić w cienkie półplasterki. Na patelni rozgrzać olej dodać cebulę lekko podsmażyć. Dodać pieczarki i podsmażać od czasu do czasu mieszając do odparowania płynu. W osolonej wodzie ugotować ravioli zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ravioli wymieszać z pieczarkami dodać majonez doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać i podać na ciepło.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować