RAFAELLO

4.5 (157 ocen)

Rafaello w nieco innym wydaniu

Składniki:

  • 400 ml słodzonego mleka , 2 śmietany Śnieżki, 1 biała czekolada, 120g wiórek kokosowych, 1 wafel tortowy, 1 galaretka cytrynowa, ¾ szklanki wody, 1 opakowanie biszkoptów.
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Desery Rafaello

Rafaello - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mleko ubić razem ze śnieżką. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, ,przestudzić i dodawać po troszku do ubitej śmietany. Następnie dodać przestudzoną galaretkę. Dodać kokos z pokruszony waflem i wszystko razem wymieszać. Wlać masę i na spód Liliany wyłożyć biszkopty. Wstawić do lodówki.

Porady

Wierzch można udekorować wiśniami lub innymi owocami.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Wiórki kokosowe

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować