Rabarbar Mrożony do Ciast i na Kompot

4.48 (160 ocen)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

oszczędność czasu

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 kg Rabarbaru
    ok 1,5 szklanki cukru
Wystaw ocenę:

4.48 (160 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Rabarbar mrożony do ciast i na kompot - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Rabarbar Mrożony do Cast i Na Kompot 1. Rabarbar umyć, zdjąć z niego włókninę i potem pokroić na 1 cm kawałki, zasypać cukrem,
    nie dużo i rozłożyć na tacy,
    zmrozić a potem przełożyć do foliowych torebek,
    zawiązać, zamrozić. Idealny na kompot, do ciast.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mrożonki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Mrożenie Podwieczorek

Podobne przepisy

To może cię zainteresować