REKLAMA
Masz odrzut zakwasu i nie wiesz co z nim zrobić? Nic prostszego, upiecz pyszne ciasteczka. Inspiracją był przepis z jednej z grup na Fb. To jest moja wersja tych pysznych ciasteczek. Polecam.
(średnia 0 z 0 głosów)
Pyszny chleb z chrupiącą skórką i miękkim środkiem. Trzeba sobie trochę rozłożyć w czasie jego przygotowanie by równomiernie urósł ale mamy za to w nagrodę pyszny chleb bez polepszaczy który nie czerstwieje jak kupny :)
Delikatne, kruche i maślane ciasteczka są piękną ozdobą Wielkanocnego koszyczka. Dzieci chętnie się nimi zajadają.
Pulchny z chrupiącą skórką, nie kruszący się chlebek, z dodatkiem mąki razowej.
Bardzo smaczny chleb z dużą ilością żytniego zakwasu i dużą ilością mąki razowej. Skórkę ma cienką i chupiącą. Nadaje się do słodkich i wytrawnych dodatków.
Komentarze