Pychotka malinowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Biszkopt jasny,bialka ubic nasztywno z cukrem i proszkiem,dodac reszte skladnikow wymieszac i upiec,piec 25 minut w temp.175 stopni.
Biszkopt ciemny ubic bialka z cukrem,dodac reszte skladnikow i piec 25 minut w temp.175 stopniach.
Masa budyniowa z mleka cukrow i budyniu ugotowac budyn,utrzec maslo i po ostudzeniu wymieszac z budyniem.
Masa malinowa maliny zmiksowac i podgrzac,dodac suchegalaretki,dobrze wymieszac i lekko zagotowac,poczekac az bedzie gesty.
Ciasto serowe maslo utrzec z cukrem dodac zoltka,make zmielony trzykrotnie ser,piane z bialek wymieszac i upiec 60 minut w temp.200 stopni.
Przelozenie ciasta
Biszkopt ciemny
Masa budyniowa
Ciasto serowe
Masa budyniowa
Masa malinowa
Biszkopt jasny
Roztopiona czekolada
Masa budyniowa
Posypka kolorowa
Komentarze