Puree z zielonego groszku

  • wyświetlono: 997 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Dla osób lubiących zielony groszek.

  • 15min

Składniki

600 g mrożonego zielonego groszku
świeża mięta
4 łyżki soku z cytryny
pieprz czarny

Sposób przygotowania przepisu:

Puree z zielonego groszku

  • 1. Groszek gotujemy, odcedzamy, a następnie miksujemy z dodatkiem kilku listków świeżej mięty, soku z cytryny i pieprzu.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudodatek do dań głównych groszek puree

Komentarze

Podobne przepisy

Zielone puree ziemniaczane

Dodane przez: Iwona75

Zielone puree ziemniaczane

Dodatek pietruszki i bazylii nadał...

Przysmak z zielonego groszku.

Dodane przez: LIDECZKA

Przysmak z zielonego groszku

Naprawdę pyszny, mojej wybrednej...

Pistacjowe kopytka z zielonego groszku

Dodane przez: Od A do Z ugotujesz

Pistacjowe kopytka z zielonego groszku

Białko z groszku przemycone w ziemniakach

dorsz na groszkowym puree

Dodane przez: Brenia

Dorsz na puree z groszku

Cała moja rodzina uwielbia dania...

Polędwiczka nadziewana pesto z zielonego groszku

Dodane przez: Ewelina Marcin

Polędwiczka nadziewana pesto z zielonego...

Bardzo fajny pomysł na danie obiadowe...

Roladki nadziewane pesto z zielonego groszku

Dodane przez: Ewelina Marcin

Roladki nadziewane pesto z zielonego groszku

Bardzo fajny pomysł na danie obiadowe...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE