Pstrąg z grilla

5 (148 ocen)

  • 25 min

Odskocznią od mięsnych smakołyków grillowych proponuje rybkę. Szybka i prosta w wykonaniu i bardzo smaczna

  • 25 min

Składniki:

  • Pstrąg
    2 łyżeczki przyprawy do ryb
    sól
    1 łyżka masła
Wystaw ocenę:

5 (148 ocen)

Zobacz również:

Grill

Pstrąg z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pstrąga opłukać do środka rozetrzeć masełko. Oprószamy przyprawą do ryb i solą według własnego uznania. Na rozgrzanym ruszcie grillowym układam pstrąga i opiekam z dwóch strok ok 10 min jedna strona – pilnując żeby nie było zbyt wielkiego żaru.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować