Pstrag smażony

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Średni

Moja rodzina lubi jeść rybki.

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Średni

Składniki:

  • 2 pstrągi
    Sól
    Pieprz
    Cytryną
    Czosnek
    Olej
    Mąka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Pstrag smażony - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pstrąga patroszymy , myjemy
    Przyprawiamy
    Skrapiamy sokiem z cytryny w środku i na zewnątrz
    Solimy,
    pieprzymy
    Obieramy czosnek kroimy w małe kawałki wkładamy do środka naszej rybki.
    Na patelni rozgrzewamy olej
    Rybki obtaczamy w mące z obu stron
    Smażymy .
    Podajemy na ciepło.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować