pstrąg łososiowy pieczony z pesto i pomidorami

4.5 (158 ocen)

  • 30 min

Pyszna i łatwa w przygotowaniu ryba

  • 30 min

Składniki:

  • dla 2 osób:
    2 kawałki pstrąga łososiowego (można zastąpić łososiem),
    kilka łyżeczek pesto,
    pomidor,
    sól, pieprz, oliwa
Wystaw ocenę:

4.5 (158 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba Pesto

Pstrąg łososiowy pieczony z pesto i pomidorami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę myjemy, osuszamy i przyprawiamy. Umieszczamy na blaszce posmarowanej oliwą. Każdy z kawałków pstrąga smarujemy dokładnie pesto i kładziemy na nim plasterki pomidora. Zapiekamy około 30 minut w 190 stopniach.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Włoska Pieczenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować