Krakersy z pastą serową i pomidorkami

4.49 (157 ocen)

  • 10 min
  • Dla 10 osób

Ekspresowe przekąski na domową imprezę z wyraźnie wyczuwalną nutą czosnku

  • 10 min
  • Dla 10 osób

Składniki:

  • Na 10 przekąsek
    10 krakersów
    5 dag sera żółtego
    2 łyżki majonezu
    5 pomidorków cherry lub koktajlowych
    1 ząbek czosnku
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (157 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski Ser

Krakersy z pastą serową i pomidorkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomidorki umyć i przekroić na połówki. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do sera dołożyć przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, sól i pieprz, wszystko dokładnie wymieszać. Na krakersy nakładać porcjami ser , a górę udekorować połówkami pomidorków. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pomidor Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować