Przekąska wielkanocna z jajkiem przepiórczym

4.5 (157 ocen)

  • 15 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Mój pomysł na urozmaicenie wielkanocnego śniadania

  • 15 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 jajek przepiórczych
    10 szt mini sucharów
    100 g serka kanapkowego naturalnego
    kawałek plastra wędzonego łososia
    rzeżucha
    garść mieszanki sałat
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Przekąski

Przekąska wielkanocna z jajkiem przepiórczym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować i obrać ze skorupek.
    Serek kanapkowy przełożyć do szprycy i wycisnąć porcję na każdym sucharku formując gniazdko.
    W serowym gniazdku umieścić jajko i położyć na czubku po kawałku łososia.
    Gotowe przekąski ułożyć na półmisku wyłożonym kawałkami sałaty i posypać świeżo ciętą rzeżuchą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować