REKLAMA
Pizza z dużą ilością intensywnie pomidorowego sosu, lekko kwaśnego, a w nim zatopione klopsiki i kuleczki mozzarelli. Pyszna, sycąca i aromatyczna.
(średnia 0 z 0 głosów)
Porady
Pizzę można przygotować szybciej wykorzystując klopsiki pozostawione z obiadu.
Idealny przepis na cienkie ciasto na pizzę również mam! W dodatku wegański, bo nie zawiera jajka! Jest idealnie wypieczona, boki są chrupiące, środek delikatny. Takie cienkie ciasto na pizzę jest błyskawiczne do zrobienia i świetnie smakuje ze wszystkimi dodatkami jakie sobie wymarzycie! Ja użyłam dziś świeżych zielonych szparagów, oliwek, dobrej jakości włoskiej oliwy i sera mozzarella di bufala.
Pyszne połączenie smaków we włoskim stylu.
Pyszne chrupiące ciasto :) Z tego przepisu w końcu pizza mi się udała :) Kiedyś robiłam z innych przepisów ciasto i zawsze była twarda. Ta jest chrupiąca po bokach ,mięciutka w środku :) W połączeniu z aromatycznym sosem z pomidorów smakuje wyśmienicie:)
Wyśmienita domowa pizza! Niczym nie odstaje od tej robionej w pizzerii... Jest jeden haczyk! Wykonana własnymi siłami, smakuje o niebo lepiej, niż ta kupna!
Oryginalna wersja pizzy
Pizza z przepysznym sosem bolońskim, czyli z mięsem w aromatycznym sosie pomidorowym pachnącym śródziemnomorskimi ziołami. Oprószona obowiązkowo serem, najlepiej w dużej ilości :) Jedna z najlepszych pizz jakie jadłam :)
Komentarze