Pomidorowa pasta z makreli

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Jedna z wielu propozycji na kanapkową pastę. Pyszna, zdrowa, prosta w przygotowaniu. Doskonała na śniadanie, kolację albo mini kanapeczki na imprezę.

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 wędzona makrela,
    25 dag twarogu,
    2 łyżki koncentratu pomidorowego,
    2 łyżki greckiego jogurtu naturalnego,
    sól, pieprz do smaku.

Pomidorowa pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę starannie oczyścić ze skóry i ości. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać rozgniatając starannie widelcem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowe.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy