REKLAMA

Polewa kakaowa

wyświetlono: 1520 | dodany do książki kucharskiej: 11 | polecenia: 1

Polewa kakaowa do kazdego rodzaju ciast :)

opublikowany: 19.09.2013
Udostępnij Pinterest

Składniki:

  • 250 g margaryny
    1/2 szklanki cukru
    1/2 szklanki kakao
    7 łyżek mleka


Ocena:

(średnia 5 z 187 głosów)

Sposób przygotowania:

  • 1. Margarynę rozpuścić w rondelku, dodać cukier ,kakao i mleko.
    Mieszać do rozpuszczenia składników. Nie gotować za mocno.Gotowe :)
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: JustKuchcik P10

Polewa kakaowa

Przepis jest niezawodny - polewa zachowuje konsystencję i nie wymaga przechowywania polanego nią ciasta w lodówce.

kategoria: Desery polewa opublikowany: 01.10.2013 | wyświetlono: 5291 Książki kucharskie: 12 | Polecenia: 0
Dodane przez: kasienka1987 kasienka1987

tradycyjna polewa kakaowa

do ciast,ciasteczek i lodów!

kategoria: Desery Dodatki polewa opublikowany: 09.12.2013 | wyświetlono: 13280 Książki kucharskie: 6 | Polecenia: 0
Dodane przez: jo_asia86 20180915_161304

Polewa kakaowa

Przydatna do dekoracji wielu ciast

kategoria: Desery polewa opublikowany: 22.07.2013 | wyświetlono: 1085 Książki kucharskie: 5 | Polecenia: 0
Dodane przez: mariosylwia 0067Komunia

polewa

Polewa z żelatyną i śmietaną, na którą przepis pochodzi z 'Wielkiej księgi ciast siostry Anastazji"

kategoria: Desery polewa opublikowany: 02.03.2016 | wyświetlono: 2003 Książki kucharskie: 12 | Polecenia: 1

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE