Polewa kakaowa

4.5 (199 ocen)

  • 25 min

Przydatna do dekoracji wielu ciast

  • 25 min

Składniki:

  • 1/2 kostki margaryny lub masła.
    1/2 szkl. cukru pudru,
    2 łyżki kakao,
    2 łyżki wody,
    2 łyżki spirytusu.
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Desery Polewa

Polewa kakaowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Margarynę rozpuścić, dodać cukier puder cały czas mieszając oraz resztę składników. Podgrzewać aż wszystkie składniki się połączą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kakao Kasza

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować