Polewa ciemna

4.98 (189 ocen)

  • 10 min

Bardzo błyszcząca,ładna polewa. Przepis pochodzi z książki "173 specjały Siostry Anastazji"

  • 10 min

Składniki:

  • 1 kostka margaryny
    1 szkl cukru
    3 łyżki wody
    3 łyżki kakao
Wystaw ocenę:

4.98 (189 ocen)

Zobacz również:

Desery Polewa Polewa czekoladowa

Polewa ciemna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Składniki włożyć do garnka. Postawić na małym ogniu, dobrze wymieszać i podgrzewać do zagotowania.

Porady

Ciasto polewać gorącą polewą.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czekolada

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować