Podtopione marshmallow

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Świetna zabawa dla naszych maluchów. Pozwól swojemu dziecku zostać chefem na jeden dzień!

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - opakowanie marshmallow: 1 sztuka
    - tabliczka czekolady: 1 sztuka
    - kolorowa posypka: 1 łyżka
    - posiekane orzeszki: 1 łyżka
    - płatki migdałowe: 1 łyżka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Pianka

Podtopione marshmallow - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Podtopione marshmallow - 1 1. 1. Czekoladę roztop w miseczce w kąpieli wodnej.

    2. Po roztopieniu czekolady zdejmij miseczkę, aby czekolada lekko ostygła.

    3. Zatop około 1/4 pianki w czekoladzie.

    4. Lekko potrząśnij pianką, aby spłynął nadmiar czekolady.

    5. Odłóż pinkę na talerzyk i posyp wybranymi dodatkami.

    6. Pozostaw w temperaturze pokojowej, aby czekolada lekko stężała.
  • 2. www.sandrabakesaparty.awsome.pl
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czekolada Pianki marshmallow Orzechy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować