Uwielbiam tworzyć i komponować nowe doznania w kuchni. Wciąż mogę zmieniać i smakować nowej kuchni. Zaczęlam na poczatku i było ciężko, głównie ciata , nie bylam w tym dobra , zawsze coś nie wyszło. Ale po kilku podejściach i niepowodzeń , zaczęłam próbować i udało mi się .
0 (0 ocen)
Porady
Po 40 minutach pieczenia pozostaw piec zamknięty wtedy kruszonka będzie bardziej krucha jak samo jej znaczenie. A jak już wspomniałam w komentarzu Pleśniak kojarzy mi się z historią szwagierki , która nie miała pojęcia co to za ciasto , stwierdziła mówiąc to głośno JA NIE LUBIĘ CIASTA Z PLEŚNIĄ , wszyscy zaczęli sie śmiać, a ona patrzyła na nas ,ze zdziwieniem . Otóż jej córka mając 13 lat powiedziała , mamo , ale Pleśniak to ciasto. I ta historia jest prawdziwa , gdy piekę ciasto nie mogę sie powstrzymać od śmiechu.
Komentarze