REKLAMA

Placuszki z cukinią, fetą i szczypiorkiem

wyświetlono: 553 | dodany do książki kucharskiej: 2 | polecenia: 1

Szybkie danie na obiad

opublikowany: 08.08.2015
Udostępnij Pinterest
  • 30 min

Składniki:

  • 1 duża cukinia
    1 opakowanie fety
    2 cebulki dymki ze szczypiorkiem
    ½ pęczka koperku
    2 jajka
    2 łyżki mąki
    Pieprz ziołowy
Ocena:

(średnia 5 z 151 głosów)

Jak zrobić Placuszki z cukinią, fetą i szczypiorkiem?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cukinię zetrzeć na tarce i dobrze odcisnąć. Do cukinii dodać rozdrobniony ser feta, pokrojoną dymkę i posiekany koperek. Wymieszać z roztrzepanymi jajkami i mąką. Doprawić pieprzem. Można podawać z jogurtowym sosem czosnkowym.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Placuszki z cukini wg Szynszyla Dodane przez: aniak

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: edytaha edytaha

Makaron razowy z cukinią i fetą

Szybkie, smaczne i zdrowe danie dla osób dbających o sylwetkę

kategoria: dania z makaronem opublikowany: 27.07.2014 | wyświetlono: 1072 Książki kucharskie: 1 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE