Pita z tuńczykiem

4.47 (188 ocen)

Domowy fast food na kolację

Składniki:

  • 2 chlebki pita
    1 puszka tuńczyka
    1 pomidor
    4 łyżki groszku z puszki
    kilka plasterków cebuli
    kawałek kapusty pekińskiej
    sos 100 wysp
Wystaw ocenę:

4.47 (188 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Pita z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pity obsmażyć na suchej patelni, rozciąć i polać sosem. Pekinkę posiekać, pomidora obrać i pokroić w plasterki. Tuńczyka osączyć. Do pity włożyć kapustę, plasterki pomidora, tuńczyka i groszek, na wierzch dołożyć resztę kapusty i polać sosem. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pita Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować