pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami i serem

4.5 (184 ocen)

przepyszne danie

Składniki:

  • podwójna pierś z kurczaka
    pieczarki marynowane
    kawałek żółtego sera
    brokuły
    kawałek czerwonej papryki
    bułka tarta
    jajko
    mąka
    sól
    ostra papryka
    olej do głębokiego smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (184 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. brokuł,ser,pieczarki,papryke nadziewamy na patyczki do szaszłyków układamy na rozklepaną pierś z kurczaka zawijamy jak rolade panierujemy mąka ,jajko,bułka tarta smażymy
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować