Pieczony filet z kurczaka z porem i cebulą

4.5 (144 ocen)

  • 40 min

Dietetyczne ,banalnie proste i szybkie w przyrządzeniu danie .

  • 40 min

Składniki:

  • Podwójny filet z kurczaka
    jedna średnia cebula
    por (biała część)
    sól ,pieprz, zioła prowansalskie
Wystaw ocenę:

4.5 (144 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Pieczony filet z kurczaka z porem i cebulą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filet z kurczaka myjemy, osuszamy i wykrawamy kotlety (nie rozbijamy). Posypujemy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Cebulę i por kroimy w talarki. Kładziemy na mięsie. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni.
    Pieczemy w rękawie do pieczenia przez 20-25 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować