
Dodane przez: Świeca Urszula
Małe, pieczone, drożdżowe pierożki z delikatnym farszem który stanowi szpinak ze śmietanką , suszone pomidory oraz mozzarella. Smak lekko zaostrzają czosnek i cebula. Ciasto drożdżowe pierogów wzbogacone zostało o olej rzepakowy z czosnkiem aby jego nuta dopełniała także smak farszu. Pierożki świetnie smakują na ciepło i na zimno, podane np. z kwaśną śmietaną. Możemy zabrać je na piknik czy lunch do pracy. Polecam są wyśmienite :)
Martyna K
Pieczone pierożki drożdżowe ze szpinakiem, mozzarellą i suszonymi pomidorami
Dodane przez: cookyourself
Dla miłośników szpinaku i nie tylko....
Dodane przez: CattiBrie
Pomysł na te piękne jajka sprzedała...
Dodane przez: kasia_m86
Zdrowe i dietetyczne danie. Bez...
Komentarze