REKLAMA
Dzięki upieczeniu brukselka zyskuje nowy smak, wg mnie lepszy niż po ugotowaniu. Piekę ją jako dodatek do obiadu albo po prostu na przekąskę.
Zapraszam na smaczną pieczoną brukselkę z miodem. Pyszny dodatek do drugiego dania. Polecam.
Brukselka jest smaczna jako dodatek do obiadu, ale również może być samodzielnym daniem, np pieczona z ziemniakami i boczkiem :)
Prosta i smaczna, jak tylko widzę brukselkę w sklepie, nie mogę opanować się, żeby jej nie przyrządzić!! Na samą myśl ślinka cieknie! Na śniadanie, obiad, kolację, na przegryzkę do filmu i czego tylko się chce!
To nie tylko świetna alternatywa dla sklepowych produktów, ale także idealny dodatek do drugiego dania, sałatek do pracy czy choćby smacznej, kolacji na szybko np. domowej tortilli. Pierś przygotowana w ten sposób jest krucha, aromatyczna i bardzo smaczna.
Smakuje zupełnie inaczej, niż gotowana. Pysznie smakuje w połączeniu z jabłkami, marchewką, cebulą, żurawiną i orzechami, polana lekkim dressingiem.
Komentarze