Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

4.5 (187 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 60 min

Przepis mam od mamy. Doskonała jako główne danie lub do kanapek.

  • 60 min

Składniki:

  • 500 g mięsa mielonego z indyka
    1-2 jajka
    2 ząbki czosnku
    120 g sera camembert
    100 g żurawiny
    tymianek, majeranek, sól, pieprz, vegeta
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser camembert pokroić w większą kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku przyprawami. Masę przełożyć do foremki aluminiowej i piec 50 min. w 180 stopniach. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Indyk Mięso Sery Żurawina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować