Zapraszam na danie obiadowe przygotowane z ogólnie dostępnych, prostych składników. Efekt końcowy jest zaskakujący! W trakcie wymyślania przepisu na budyń, koncepcja zmieniała mi się kilka razy. Danie to jest proste i zaskakujące. Moim zdaniem na szczególną uwagę zasługuje budyń, który kusi pięknym kolorem i dzięki dodanemu czosnkowi odstrasza wampiry:). Jego smak został przetestowany na rodzinie i koleżankach z pracy. Pieczeń jest aromatyczna i soczysta. Jej resztki zabraliśmy do pracy w kanapkach. Następnym razem do dania dodam surówkę.
0 (0 ocen)
Porady
Rada: 1. Świeży szpinak można zastąpić mrożonym. 2. Świeże zioła można zastąpić mrożonymi. 3. Resztki pieczeni można odgrzać w piekarniku lub podać jako wędlinę do kanapek. 4. Czas gotowania ryżu zależy od jego gatunku.
Komentarze