REKLAMA
Przed nami pełnia wiosny, okres majówkowych grillowań i biesiadowania na świeżym powietrzu.
Zatem, z całą pewnością przyda się w tym okresie ( ale nie tylko w takich okolicznościach ) "przekąska Arka"! Pyszne zestawienie pieczarek, suszonych pomidorów, cebuli żółtej i czerwonej, oraz czerwonej papryki.Wszystkie składniki łączy ze sobą olej i ocet... Ja pierwszy raz zaserwowałem tą przekąskę w okresie świąt! Będzie ona tak samo dobra jako samodzielna potrawa, jak i dodatek do dań głównych, grillowanych mięs itd.
Kto ma ochotę, zapraszam do zapoznania się z szczegółowym przepisem i przygotowaniem sobie, nawet bez żadnej okazji, "przekąski Arka"! Smacznego!
WJ
Arkadiusz Gólski
(średnia 0 z 0 głosów)
Świetnie pasuje do mięsa z grilla lub po prostu do pieczonego w piekarniku. Hit każdego grilla, moja rodzina nie wyobraża sobie takiej uczty bez tej sałatki!!!
Szybka i pyszna sałatka,zawiera witaminy,często króluje na moim stole,gdy zaczyna się okres grillowania.
Idealna sałatka na grilla, pasuje do każdego rodzaju mięsa grillowanego. Jest lekka i smaczna, możemy ją też jeść samodzielnie np. na kolację lub do pracy.
Jestem od 20 lat na rencie, więc mam dużo czasu na gotowanie. Przepis przysłała Irena Roszak
Komentarze