Pieczarki z fetą

  • wyświetlono: 1398 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Prosta i smaczna przekąska

piranija
  • 15min

Składniki

5 dużych pieczarek
opakowanie ser feta (dowolnego)
śmietana 18% 2 łyżki
2-3 jajka
bułka tarta o panierowania
sól, pieprz, przyprawa uniwersalna

Sposób przygotowania przepisu:

Pieczarki z fetą

  • 1. W misce przygotuj z jajek, śmietany I przypraw mase do obtaczania obranych lub umytych pieczarek (bez ogonka). Następnie pieczarki opanieruj w bułce, smaż na rozgrzanym głebokim oleju do zrumienienia.
    Odsącz i na ciepłą pieczarkę nakładaj fetę w/g uznania.


    SMACZNEGO

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwil

Komentarze

Podobne przepisy

Pieczarki faszerowane kabanosami

Dodane przez: 2milutka

Faszerowane pieczarki z kabanosami

Bardzo smaczna i efektowna przekąska...

Buraczki zapiekane z fetą

Dodane przez: e-jola1

Buraczki zapiekane z fetą

Do przygotowania tego dania polecam...

Zapiekane bagietki z pieczarkami

Dodane przez: AnetaJ

Zapiekane bagietki z pieczarkami

To nasz ulubiony sposób na kolację....

Koperty z fetą i brokułem

Dodane przez: lalala

Koperty z fetą i brokułem

Proste i szybkie danie na lunch...

Szaszłyczki arbuzowe z fetą

Dodane przez: Goszka

Szaszłyczki arbuzowe z fetą

Słodki, zimny i chrupiący arbuz...

Cebule zapiekane z serem feta

Dodane przez: Gregorhspeed

Cebule zapiekane z serem feta

Danie z kuchni greckiej. W oryginalnym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE