Pieczarki nadziewane

  • wyświetlono: 536 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Robilam je niedawno pierwszy raz i bardzo smakowaly mojej rodzinie nawet tym co nie lubia grzybow

jankowska
  • 30min

Składniki

10 duzych pieczarek.cebula ,2 jajka,bulka tarta,tluszcz do smazenia

Polecane:


Sposób przygotowania przepisu:

Pieczarki nadziewane

  • 1. Pieczarki obieramy ucinamy ogonki,.Na patelni smazymy ogonki z pieczarek pokrojone na plasterki,dodajemy cebule pokrojona na drobno,solimy do smaku,pozostawiamy do ostygniecia.Potem wbijamy jajka i podsmazamy,farszem napelniamy pieczarki,obtaczamy w jajku i bulce tartej,smazymy na goracym oleju.Podajemy gorace.

Porady

Mozna dodac wiecej soli lub nawet przyprawy typu -Kucharek.Pieczarki wciagaja sol.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pieczarkiw_kilka_chwil
 

Komentarze

Podobne przepisy

Nadziewane pieczarki

Dodane przez: RedakcjaPP

Nadziewane pieczarki

Lubię gotować, często pomaga mi...

image-0scg48h

Dodane przez: Nemi-Habibi

Pieczarki nadziewane paluszkami surimi

Jeżeli znudziły się Wam panierowane...

Pieczarki faszerowane jajkami

Dodane przez: szynszyla

Pieczarki nadziewane jajkami

Zamiast koperku możemy dodać do...

Nadziewane pieczarki

Dodane przez: anik9

Nadziewane pieczarki

Pyszne

gotowe paszteciki

Dodane przez: aliss06

Paluchy nadziewane pieczarkami i cebulą

Niezwykle szybkie w przygotowaniu...

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Schab nadziewany mięsem i pieczarkami

Tak przygotowany schab jest wspaniałą...