PIECZARKI FASZEROWANE FETĄ

0 (0 ocen)

bardzo ciekawa przystawka lub z połączeniem kaszy , ziemniaków danie wegetariańskie

Składniki:

  • 6 dużych pieczarek bez nóżek
    1 opakowanie sera feta
    Jajko
    Bułka tarta
    Olej do smażenia
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Ser

Pieczarki faszerowane fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-1cbi5gn 1. Pieczarki dokładnie myjemy i usuwamy nóżki
  • image-0vx75h3 2. Następnie porcjujemy ser feta na 6 części i wypełniamy pieczarki serem .
  • image-0ojnwdq 3. Pieczarki wkładamy do jajka stroną z serem , a następnie obtaczamy w bułce.
  • image-027hg6i 4. Smażymy na złoto na rozgrzanym oleju kładąc stroną z bułką na patelnie ale z obu stron i gotowe
  • image-11t6pkx 5. tak wygląda pieczarka po przekrojeniu . Smacznego

Porady

pieczarka smakuje najbardziej na gorąco

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować