Pieczarki faszerowane

  • wyświetlono: 1435 |
  • dodany do książki kucharskiej: 4 |
  • polecenia: 0

Pyszna przekąska :)

klaudia0318

Składniki



8 dużych pieczarek
1 cebula
1 parówka
1 jajko
1 łyżka bułki tartej
ser żółty
sól i pieprz
olej

Sposób przygotowania przepisu:

Pieczarki faszerowane

  • 1. Pieczarki obrać i oderwać trzonek. Trzonki i parówkę pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Wszystko podsmażyć na rozgrzanym oleju. Przestudzić. Dodać jajko,bułkę tartą i przyprawić. Farszem napełnić pieczarki. Posypać startym żółtym serem. Pieczarki ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w 190 stopniach przez 15 minut.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pieczarkitania_kuchniaw_kilka_chwilszkola_babciser żółtyprzystawkipieczarki faszerowanepieczarki zapiekane

Komentarze

Podobne przepisy

Faszerowane pieczarki

Dodane przez: Kolendra

Faszerowane pieczarki

Podaje je jako przystawkę na domowych...

Pieczarki faszerowane szpinakiem

Dodane przez: Konto nieaktywne

Pieczarki faszerowane szpinakiem

Dużooo szpinaku w soczystej, delikatnej...

Pieczarki faszerowane

Dodane przez: Gregorhspeed

Pieczarki faszerowane

Smaczna przekąska zarówno na ciepło...

Faszerowane pieczarki

Dodane przez: zandero99

Faszerowane pieczarki

Mała, ciepła przekąska, idealna...

Faszerowane pieczarki

Dodane przez: kml

Faszerowane pieczarki

Prosta i szybka w przygotowaniu...

Faszerowane pieczarki

Dodane przez: rzelkazag

Faszerowane pieczarki z cukinią

Po raz pierwszy spotkałam się w...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE