Pianka z czekoladowymi kulkami

5 (149 ocen)

  • 45 min

deser w kilka chwil

  • 45 min

Składniki:

  • galaretka pomarańczowa 1 torebka
    woda gorąca 1 szklanka
    śnieżka 1 torebka
    mleko zimne 1 szklanka
    kulki czekoladowe 3-4 łyżki
Wystaw ocenę:

5 (149 ocen)

Zobacz również:

Desery

Pianka z czekoladowymi kulkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Galaretkę rozpuszczamy w szklance wody, studzimy.
    Śnieżkę ubijamy w mleku, dodajemy zimną lejącą galaretkę. Do pianki dorzucamy czekoladowe kulki.

    Mieszamy, wlewamy do foremki lub plastikowego pojemniczka. Wstawiamy do lodówki na około 30 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować