Pasztet z samego boczku

4.51 (176 ocen)

  • 1 godz. 30 min

Przepis dostałam od znajomej. Nie ma u mnie żadnych świąt bez tego pasztetu. Jest pyszny, łatwy i szybki.

  • 1 godz. 30 min

Składniki:

  • 1 kg surowego boczku bez skóry, 2 ząbki czosnku, 1 łyżka vegety, pół łyżeczki soli, 1 jajko, 1/4 l mleka
Wystaw ocenę:

4.51 (176 ocen)

Zobacz również:

Pasztet

Pasztet z samego boczku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Boczek mielimy razem z czosnkiem, doprawiamy vegeta i solą, dodajemy jedno surowe jakko i mleko. Wszystko mieszamy i wykładamy do formy.
    Pieczemy około 1 godz
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować