REKLAMA
Ciekawy smak. Połączenie drobiu i delikatnie słonych pistacji jest idealne
(średnia 4.5 z 143 głosów)
Delikatny, lekki drobiowy pasztet pachnący estragonem z orzechami pistacjowymi to fajna propozycja na urozmaicenie kanapkowego menu - prosty i pyszny.
Jest lekki (jak na pasztet), nie ocieka tłuszczem, choć wiadomo, że odrobina tłuszczu musi być, bo inaczej nie byłby to pasztet.
Uwielbiam pieczone pasztety. Drobiowy najbardziej mi smakuję. Lepszy niż sklepowy bo wiadomo co w nim jest.
Jeśli w tym roku nie robiliście to postarajcie się zrobić w przyszłym roku. Ja staram się kombinować w pasztetach ale robię nie więcej jak jeden mały, gdyż większej ilości byśmy nie przejedli a wolę zjeść świeży. W tym roku zrobiłam z wieprzowego mięsa z dodatkiem drobiowej wątróbki i z dodatkiem pi
Komentarze