Pasta ze śledzia z ogórkiem konserwowym

4.31 (13 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Prosta i smaczna pasta do pieczywa. Dzięki drobno pokrojonym składnikom ma "ziarnistą" strukturę. Można ją bardziej rozdrobnić, ale wtedy chyba straci na wyglądzie.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 filety śledziowe
    2 średnie ogórki konserwowe
    1 mała cebula czerwona
    1 łyżka majonezu
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.31 (13 ocen)

Zobacz również:

Pasta rybna

Pasta ze śledzia z ogórkiem konserwowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filety śledziowe moczymy w wodzie, osączamy i dokładnie osuszamy. Kroimy w drobną kostkę lub mielimy. Ogórki i cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i doprawiamy pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Matias Konserwowe ogórki Czerwona cebula

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować