Pasta z żółtego sera

4.46 (189 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Świetnie smakuje z chlebem, ale można ją podawać też z krakersami.

Składniki:

  • 2 łyżki majonezu
    2 łyżki naturalnego serka homogenizowanego
    15 dag żółtego sera
    1/2 pęczka szczypiorku
    ząbek czosnku
    sól
Wystaw ocenę:

4.46 (189 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z żółtego sera - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Żółty ser ścieramy na tarce o małych oczkach. Szczypiorek myjemy, osuszamy i siekamy. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę.
  • 2. Majonez mieszamy z serkiem homogenizowanym. Wsypujemy żółty ser, czosnek i szczypiorek. Solimy do smaku i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Serek Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_01-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować