Pasta z zielonego groszku i mięty

0 (0 ocen)

Prosta i szybka w przygotowaniu pasta z groszku i mięty. Doskonała na kanapki. Ma piękny, zielony kolor Polecam!

Składniki:

  • 1 puszka zielonego groszku
    2 łyżki oliwy z oliwek
    3 łyżki posiekanej, świeżej mięty
    sól, pieprz do smaku
    sok z 1/2 cytryny (lub więcej)
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Dodatki Pasty

Pasta z zielonego groszku i mięty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki umieścić w malakserze lub zmiksować blenderem do otrzymania gładkiej, jednolitej pasty. Przełożyć ją do miseczki i przechowywać w lodówce. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cytryna Groszek Mięta

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować